قهوه ترک چگونه تهیه می شود ؟



.برای تهیه قهوه ترک خوشمزه ابتدا آب به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و پودر قهوه ترک درون قهوه جوش می ریزیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا ذرات شکر و قهوه کاملا درون آب حل شوند
.حالا قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم قهوه به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا حباب های ریز روی قهوه ایجاد شود. توجه داشته باشید قهوه نباید جوش بیاید به دلیل اینکه تلخ می شود
.در این مرحله قهوه جوش را از روی حرارت بر می داریم، سپس فوم روی قهوه را به آرامی بر می داریم و به اندازه مساوی درون فنجان های سرو تقسیم می کنیم. در ادامه مجددا قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار می دهیم
.حالا مجددا اجازه می دهیم روی قهوه حباب های ریز ایجاد شود ولی جوش نیاید. در ادامه قهوه جوش را از روی حرارت بر می داریم، سپس قهوه را به آرامی از کنار فنجان درون آن می ریزیم تا فوم قهوه از بین نرود
.در نهایت زمانی که فوم قهوه روی آن قرار گرفت قهوه ترک را به همراه یک لیوان آب سرو می کنیم. قهوه ترک را پس از گذشت ۳۰ ثانیه سرو کنید، چون اگر زمان بیشتری بگذرد، ذرات قهوه در ته فنجان ته نشین می شوند